Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Ds Hugenholtzstraat 4 C in Ammerstol 2865 AS

Ds Hugenholtzstraat 4 C

2865 AS Ammerstol
Vraagprijs € 75.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Bezichtiging uitsluitend tijdens de kijkmomenten, zaterdag 19 januari a.s. tussen 09.00 en 10.00 uur en zaterdag 26 januari a.s. tussen 09.00 en 10.00 uur. Geïnteresseerden worden in de gelegenheid gesteld tot het uitbrengen van een voorstel tot uiterlijk 31 januari 2019.

Op zoek naar een mooie ruimte voor uw bedrijf of beroep? Dit vrijstaande pand biedt u vele mogelijkheden, centraal...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed
Lees meer

Omschrijving

Bezichtiging uitsluitend tijdens de kijkmomenten, zaterdag 19 januari a.s. tussen 09.00 en 10.00 uur en zaterdag 26 januari a.s. tussen 09.00 en 10.00 uur. Geïnteresseerden worden in de gelegenheid gesteld tot het uitbrengen van een voorstel tot uiterlijk 31 januari 2019.

Op zoek naar een mooie ruimte voor uw bedrijf of beroep? Dit vrijstaande pand biedt u vele mogelijkheden, centraal gelegen in de dorpskern van Ammerstol voor uw medewerkers en uw klanten.

Het pand is in gebruik geweest als clubgebouw voor de tennisvereniging. Nu kunt u er een eigen invulling aan geven, bijvoorbeeld een schoonheidssalon, kantoor, fysiotherapie etc. Voor het pand ligt een openbaar parkeerterrein zodat het pand prima bereikbaar is en centraal is gelegen.

Indeling
Entree, hal, meterkast en afzonderlijke toiletruimte voor man en vrouw. Aan de rechterzijde vinden we twee kleedkamers met douchegelegenheid. Vervolgens komen we in een open ruimte van ruim 66 m2, met een vaste bar. Deze ruimte biedt veel mogelijkheden en heeft openslaande deuren naar het terras aan de straatzijde (voor). Naast de bar bevindt zich de keuken, het keukenblok is in rechte opstelling met een dubbele spoelbak. Aan de andere zijde is de bijkeuken met de cv-opstelling. Boven de keuken en de bijkeuken bevindt zich bergruimte.

Algemeen:
Het perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten, kosten voor rekening van de koper, het perceel is circa 195 m2 groot
Oplevering in overleg
Geheel voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbel glas
Het object is voorzien van een energielabel E
De verkoop vindt plaats in opdracht van gemeente Krimpenerwaard
Volgende onderzoeken zijn beschikbaar: asbestinventarisatie, historisch vooronderzoek en bodemadvies, deze worden op aanvraag verstrekt

Bestemming:
De bestemming is thans “sport”. De gemeente is bereid planologische medewerking te verlenen voor een ander gebruik dan sport, denk aan het wijzigen van het bestemmingsplan naar de functie wonen, gebruik als maatschappelijke voorziening, of kantoorruimte. Het verkrijgen van de benodigde vergunningen (inclusief wijziging bestemmingsplan) en goedkeuring van de bevoegde instanties is volledig voor rekening en risico van de koper.

Maten:
Kantine/bar: 5.40 x 10.00 m. + 2.80 x 4.37 m.
Keuken: 2.80 x 2.54 m.
Bijkeuken: 2.80 x 2.89 m.
Kleedkamers: 2.10 x 3.45 m.

Bovenstaande afmetingen zijn circa maten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 75.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1960 Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Perceeloppervlakte 250 m² Energie Energieklasse E Energie einddatum 31-01-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Stadscentrum/dorpskern, Woonomgeving Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten redelijk Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Sportinstelling
Oppervlakte
195 m²
Herbestemming mogelijk
Ja

Plattegronden

Ds Hugenholtzstraat 4 C in Ammerstol 2865 AS

360° Foto's

Route van naar Ds Hugenholtzstraat 4 C, 2865 AS Ammerstol

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.