Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Hoofdstraat 3 in Bergambacht 2861 AK

Hoofdstraat 3

2861 AK Bergambacht
Huurprijs € 750,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Midden in de dorpskern van Bergambacht staat een prachtige winkelruimte. Deze winkelruimte is centraal gelegen tussen de andere winkels, de horeca en allerlei voorzieningen die van belang zijn voor het publiek. Zo kan er rondom de deur geparkeerd worden op openbare parkeerterreintjes blauwe schijf) en is er zelfs een parkeergarage (gratis) om de hoek. De winkelstraat van Bergambacht kenmerkt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 56 m² In units vanaf 56 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Midden in de dorpskern van Bergambacht staat een prachtige winkelruimte. Deze winkelruimte is centraal gelegen tussen de andere winkels, de horeca en allerlei voorzieningen die van belang zijn voor het publiek.
Zo kan er rondom de deur geparkeerd worden op openbare parkeerterreintjes blauwe schijf) en is er zelfs een parkeergarage (gratis) om de hoek.

De winkelstraat van Bergambacht kenmerkt zich door de grote diversiteit aan winkels en de soorten winkels. Hier vind je letterlijk van klein tot groot allerlei soorten detailhandel.
Daarnaast is er een hechte en goed georganiseerde samenwerking tussen de winkeliers en de winkeliersvereninging. Met een magazine wat meerdere malen per jaar in meer dan 60.000 huis aan huis wordt verspreid en meerdere publiek gerichte acties per jaar is er altijd iets te doen voor de consument.

En dat is uw klant! Zo snijdt in Bergambacht het mes aan twee kanten. De klant heeft het naar zijn zin en heeft ruimte om te ondernemen.

Deze winkel is circa 60 m2 groot, beschikt uiteraard over een toiletruimte en een pantry. En heeft een front wat volledig uit glas bestaat zodat u optimaal uw producten kan etaleren.

Huur is inclusief het gebruik van water (uitgaande van toilet en fonteintje voor normaal gebruik)
Voorschotbijdrage gas en elektra € 100,- per maand te verrekenen conform afrekendatum energiebedrijf, nieuwe bijdrage vanaf dat moment op basis van werkelijk gebruik

Verhuur vind plaats in overleg en na goedkeuring van de verhuurder.
Huurperiode minimaal 3 jaren
Borg ter grootte van 3 maanden huur
Huur middels ROZ huurovereenkomst
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 56 m² Verkoopoppervlakte 56 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 56 m² Locatie toelichting Busverbinding met Gouda, Utrecht en Rotterdam Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
56 m²
In units vanaf
56 m²
Verkoop vloeroppervlakte
56 m²
Verdiepingen
1
Showroom
Ja
Route van naar Hoofdstraat 3, 2861 AK Bergambacht

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.