Van Egmond Makelaardij B.V.

Hoofdstraat 10 A
2861 AP Bergambacht
Tel: 0182-355 788
info@vanegmondmakelaardij.nl
De Markt van Krimpen appartementen De Waterlelie Koopaanneemsom € 325.000,- tot € 470.000,-
 in Krimpen Aan De Lek 2931 EC

Omschrijving

Project De Markt van Krimpen, gebouw De Waterlelie
De komende jaren wordt de laatste fase van het project “de Markt van Krimpen” gerealiseerd. Het volledige centrum van Krimpen aan de Lek is dan ingrijpend vernieuwd en alle dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand aanwezig. Niet alleen een uitgebreid aanbod aan winkels en diensten, maar ook culturele en medische voorzieningen waaronder een gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapie, een apotheek, tandartsen, etc. etc..

Er is bij het ontwerp van het nieuwe centrum veel aandacht, tijd en geld besteed aan de uitstraling en architectuur van de gebouwen. U ziet dat terug in de impressies van het project, of als u een keer het centrum bezoekt. De vernieuwing van het centrum van Krimpen aan de Lek geldt inmiddels als voorbeeldproject voor veel andere plaatsen. Omdat we allemaal langer leven, hebben immers steeds meer mensen de behoefte om in een mooie omgeving en een moderne energiezuinige woning dichtbij alle dagelijkse voorzieningen te wonen. Dat is in Krimpen aan de Lek uitstekend gelukt!

Eén van de nieuwe gebouwen die nu wordt gerealiseerd is “De Waterlelie” met 22 hedendaagse appartementen in verschillende afmetingen en prijsklassen. Alle appartementen zijn standaard voorzien van eigen zonnepanelen en een warmtepomp zodat de maandelijkse lasten beduidend lager uitvallen dan bij vergelijkbare woningen uit vroeger tijden. Ook heeft elk appartement een privé parkeerplaats (eigendom). Het vloerverwarmings-systeem in de woningen kan (optioneel) ook worden ingezet om te koelen. Iets wat de laatste jaren steeds meer noodzakelijk blijkt te worden om het wooncomfort te behouden.

Door de toepassing van de moderne technieken zijn de woningen in de Waterlelie weliswaar duurder om te bouwen, maar door de energiezuinigheid en de extreem lage rente van de laatste jaren zijn de werkelijke woonlasten voor de kopers erg laag.

Vraag de makelaars om nadere informatie. De start bouw is gepland in het eerste kwartaal van 2020. Van het project is een digitale brochure beschikbaar die u kosteloos kunt ontvangen bij de betrokken makelaars. Wilt u liever een gedrukt exemplaar, neem dan even telefonisch contact op.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 325.000,- - € 470.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 18-07-2019 Aantal kavels 22 Vrij 9 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement