Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Schoonhoven 2872 AH

De Entree (fase 2)

2872 AH Schoonhoven

Omschrijving

Vrij en landelijk wonen in Het Ambacht
Een vrij en landelijk uitzicht, brede sloten met wuivend riet en rondom overal groen. Wonen in Het Ambacht betekent wonen in een omgeving waar je tot rust komt. In de wijk ligt een fijne groene zone met speelplekken waar jong en oud kunnen spelen en ontspannen. En de huizen? Door het gebruik van natuurgetrouwe kleuren passen deze mooi in de omgeving....
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 332.500,- tot € 349.500,- Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 534 m³ t/m 640 m³ Start Verkoop 26-06-2018 Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Vrij en landelijk wonen in Het Ambacht
Een vrij en landelijk uitzicht, brede sloten met wuivend riet en rondom overal groen. Wonen in Het Ambacht betekent wonen in een omgeving waar je tot rust komt. In de wijk ligt een fijne groene zone met speelplekken waar jong en oud kunnen spelen en ontspannen. En de huizen? Door het gebruik van natuurgetrouwe kleuren passen deze mooi in de omgeving.

Jaren ’30 in een modern jasje
In Het Ambacht wisselen royale eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen elkaar af. Met uitzicht over het water of gezellig midden in de buurt. De sfeervolle, op de jaren ’30 geïnspireerde stijl, zie je terug in bijzondere raamindelingen en bakstenen in warme ‘oud-Hollandse’ kleuren. Het omarmt je en biedt je een thuis.

Natuur? Natuurlijk!
Verdeeld over de nieuwe wijk komt een aantal steigers, pittoresk gelegen aan de waterkant en tussen het riet. Ook wordt de wijk een boomrijk geheel. Bij de inrichting wordt gebruikgemaakt van wilgen, elzen en fraaie heesters. Mooi aansluitend bij de landelijke omgeving. Zo is er binnen elk jaargetijde een pracht aan kleur te aanschouwen.

Toelichting beeldmateriaal
Aan het begin van nieuwbouwwijk Het Ambacht zijn dezelfde woningen (De Entree fase 1) al te bewonderen. Om te laten zien hoe de woningen in fase 2 eruit komen te zien, zijn er foto's van de reeds gebouwde woningen toegevoegd. De woningen die straks in verkoop komen in fase 2 moeten dus nog gebouwd worden.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 332.500,- - € 349.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 534 m³ t/m 640 m³ Start Verkoop 26-06-2018 Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 2872 AH Schoonhoven

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.