Van Egmond Makelaardij B.V.

Hoofdstraat 10 A
2861 AP Bergambacht
Tel: 0182-355 788
info@vanegmondmakelaardij.nl
Ds Hugenholtzstraat 4 C, 2865 AS Ammerstol Vraagprijs € 75.000,- k.k.
Ds Hugenholtzstraat 4 C in Ammerstol 2865 AS

Omschrijving

Bezichtiging uitsluitend tijdens de kijkmomenten, zaterdag 19 januari a.s. tussen 09.00 en 10.00 uur en zaterdag 26 januari a.s. tussen 09.00 en 10.00 uur. Geïnteresseerden worden in de gelegenheid gesteld tot het uitbrengen van een voorstel tot uiterlijk 31 januari 2019.

Een eigen huis bouwen! Het ideaal van de meeste mensen. Helemaal zoals u het wilt.
Deze kavel is zeer geschikt voor de bouw van een woning, niet te groot en centraal gelegen.

Zoals gezegd bijzonder centraal midden in de kern ligt een perceel grond van circa 195 m2. Met een groot openbaar parkeerterrein aan de voorzijde en op loopafstand van de supermarkt en de snackbar.

Dit is werkelijk ideaal voor diverse doelgroepen! Of u nu op leeftijd bent en makkelijker wilt wonen, of heeft u een gezin en wenst meer kamers, of u wilt graag uw creativiteit ontplooien? Dan is het zeker de moeite waard om deze stap te overwegen!

Algemeen:
De kavel wordt opgeleverd in de huidige staat met een eenvoudige bebouwing.
Het perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten, kosten voor rekening van de koper, het perceel is circa 195 m2 groot
Oplevering in overleg
Het object is voorzien van een energielabel E
De verkoop vindt plaats in opdracht van gemeente Krimpenerwaard
Volgende onderzoeken zijn beschikbaar: asbestinventarisatie, historisch vooronderzoek en bodemadvies, deze worden op aanvraag verstrekt

Bestemming:
De bestemming is thans “sport”. De gemeente is bereid planologische medewerking te verlenen voor een ander gebruik dan sport, denk aan het wijzigen van het bestemmingsplan naar de functie wonen, gebruik als maatschappelijke voorziening, of kantoorruimte. Het verkrijgen van de benodigde vergunningen (inclusief wijziging bestemmingsplan) en goedkeuring van de bevoegde instanties is volledig voor rekening en risico van de koper.

Maten:
Kantine/bar: 5.40 x 10.00 m. + 2.80 x 4.37 m.
Keuken: 2.80 x 2.54 m.
Bijkeuken: 2.80 x 2.89 m.
Kleedkamers: 2.10 x 3.45 m.

Bovenstaande afmetingen zijn circa maten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 75.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in centrum en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 195 m² Kadasteroppervlakte 195 m² Kadastrale gegevens Gemeente Ammerstol Sectie A Perceelnummer 976 Oppervlakte 195 m²