Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Zuidbroek 138 C in Bergambacht 2861 LM

Zuidbroek 138 C

2861 LM Bergambacht
Vraagprijs € 489.000,- k.k.

Omschrijving

Op deze locatie worden voorbereidingen getroffen om de bestaande bebouwing te slopen en hier twee bouwkavels te realiseren.
Het zijn twee kavels die zeer royaal en vrij zijn gesitueerd. Midden in de polder van de Krimpenerwaard en op het zuiden gericht.

De Zuidbroek is een voormalig buurtschap wat ligt tussen Berkenwoude en Bergambacht. Op circa 5 kilometer afstand heeft u de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Verkopende makelaar

Gijsbert van Egmond RT

Gijsbert van Egmond RT

Stuur een email 0182-355788 06-55805556

Omschrijving

Op deze locatie worden voorbereidingen getroffen om de bestaande bebouwing te slopen en hier twee bouwkavels te realiseren.
Het zijn twee kavels die zeer royaal en vrij zijn gesitueerd. Midden in de polder van de Krimpenerwaard en op het zuiden gericht.

De Zuidbroek is een voormalig buurtschap wat ligt tussen Berkenwoude en Bergambacht. Op circa 5 kilometer afstand heeft u de dorpskernen van Bergambacht en Lekkerkerk waar alle voorzieningen als scholen, winkels en sport aanwezig zijn.

U woont hier een mooi stuk van de openbare weg af. De percelen zijn bereikbaar via een oprijlaan die eigendom is van de gezamenlijke eigenaren van de kavels.
Het perceel zal dusdanig ontworpen worden dat ze beide effectief de oprit kunnen gebruiken tot het begin van het perceel.
Ieder perceel is omringd door water en is ongeveer 3.000 m2 groot (grond en water). Door de ligging midden in de weilanden en op het zuiden is hier sprake van een unieke situatie. U woont midden in de natuur en kan optimaal genieten van de rust, ruimte en vrijheid die de polder u biedt.

In de presentatie ziet u hoe de kavels worden opgedeeld en verdeeld. De verkoper draagt zorg voor het bouwrijp maken van de kavel en het ontgraven van het water.
De getoonde bruggen en de oprit betreffen een mandelig eigendom.
Het voorbeeld inrichtingsplan betreft een indicatie van een landschapsarchitect. Voor de bruggen en het straatwerk op de mandelige percelen zal een stelpost worden opgenomen zodat u gezamenlijk de kleur van het straatwerk en de uitvoering van de bruggen kunt bepalen.

Het is mogelijk om nog een perceel weiland van circa 3.000 m2 te kopen wat achter de kavels ligt. Prijs en voorwaarden zijn in overleg met de verkoper.

Inzake de voorschriften voor de bouw van de woningen verwijzen wij u naar de gemeente Krimpenerwaard en het vigerende bestemmingsplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 489.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 3000 m² Kadasteroppervlakte 3000 m² Kadastrale gegevens Gemeente Bergambacht Sectie D Perceelnummer 1126 Oppervlakte 3000 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Zuidbroek 138 C, 2861 LM Bergambacht

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.