Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bouwnummer 17 in Krimpen Aan De Lek 2931 EC

Bouwnummer 17

2931 EC Krimpen aan de Lek
Koopsom € 365.000,- v.o.n.

Omschrijving

De Waterlelie is ontworpen door Artica in samenwerking met Weusten Liedenbaum architecten uit Arnhem. Het gebouw telt 22 ruime appartementen met elk een eigen parkeerplaats op het groene binnenterrein. Het zijn hedendaagse appartementen uitstekend geïsoleerd en volledig gasloos uitgevoerd. De verwarming en uw warme water worden verzorgd door een warmtepomp en elke woning is standaard voorzien van...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 86 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Verkopende makelaar

Gijsbert van Egmond RT

Gijsbert van Egmond RT

Stuur een email 0182-355788 06-55805556

Omschrijving

De Waterlelie is ontworpen door Artica in samenwerking met Weusten Liedenbaum architecten uit Arnhem. Het gebouw telt 22 ruime appartementen met elk een eigen parkeerplaats op het groene binnenterrein. Het zijn hedendaagse appartementen uitstekend geïsoleerd en volledig gasloos uitgevoerd. De verwarming en uw warme water worden verzorgd door een warmtepomp en elke woning is standaard voorzien van drie zonnepanelen die op het dak (uit het zicht) zijn geplaatst. Om uw energiekosten nog verder te verlagen kunt u extra zonnepanelen kopen.

Op de begane grond van de Waterlelie bevindt zich de ruim opgezette entreehal die, door de toepassing van de vide over twee verdiepingen, extra allure heeft. De entree is uitsluitend toegankelijk voor de bewoners van het complex. In de entreehal bevinden zich ook de postbussen die u van binnenuit leegmaakt. Bezoekers laat u vanuit uw woning binnen met de videofoon. Met de trap of ruime lift (geschikt voor brancards) kan men naar de verdiepingen.
Komt u vanaf uw parkeerplaats, dan kunt u als bewoner ook de ‘achterdeur’ aan de andere zijde van het trappenhuis gebruiken.

De bergingen van de woningen bevinden zich op de begane grond en zijn verdeeld over 2 clusters. Een achttal bergingen bevindt zich aan de linkerzijde en de overige 14 bergingen zijn gelegen aan de rechterkant. Welke berging bij welk appartement hoort ziet u op de tekeningen. De bergruimte bij de centrale hal op de begane grond (A) is voor de watermeters van de woningen en onder de trap bevindt zich hier een algemene bergruimte met wasbak en stopcontact voor de schoonmaak van de algemene ruimten. Overigens bevindt zich in elke woning ook een ruime berging, waar de warmtepomp is geplaatst en waar de aansluitingen voor uw wasmachine en wasdroger al zijn aangebracht!

Aan de achterzijde van de Waterlelie bevindt zich het groene binnengebied dat aan de Hoofdstraatzijde wordt besloten door de acht sfeervolle Herenhuizen. Het terrein wordt uitsluitend gebruikt voor het parkeren van de aanwonenden en de parkeerplaatsen zijn dan ook voorzien van een privé markering.

Centraal in de binnenruimte is plek gereserveerd voor een stadstuin waar naast enkele grotere bomen ook diverse overige beplanting zal worden aangebracht. Het ontwerp en de aanleg van de tuin wordt verzorgd door Artica in samenwerking met de gemeente en een tuinarchitect. Op deze wijze krijgt het gebied een groen karakter en sluiten de terrassen van de appartementen op de begane grond van de Waterlelie ook leuk aan op het groene omgevingsbeeld.

Overigens is ook de mogelijkheid is gecreëerd om - indien nodig - met de auto tot aan de entree van het complex te rijden. Op deze wijze kunt u eenvoudig (wanneer u moet laden of lossen of iemand af moet zetten) even dichtbij de ingang en de lift komen. Krijgt u bezoek, dan kunnen deze mensen hun auto kwijt op de parkeerplaats achter in beeld aan de linkerzijde (voor de Waterpoort bij het Kruidvat) of op één van de andere parkeerlocaties in en rond het centrum.

Type C (bouwnummer 5-11-17)
De woningen van het type C met een woonoppervlakte van ca. 86 m² en met een buitenruimte van 3,50 bij 2,35 bevinden zich helemaal aan de linkerzijde op de 1e, 2e en 3e verdieping van de Waterlelie. Dit zijn (samen met type E) de enige woningen die direct vanuit het trappenhuis worden ontsloten. De woningen hebben hierdoor een compacte hal en een gunstige indeling.
De hoofdslaapkamer met 2 grote ramen ligt rustig op het zuiden en ook is er aan deze zijde een extra raam in de woonkamer dat zorgt voor daglicht en een ruimtelijk beeld. De woning op de derde verdieping heeft daarnaast een zeer grote bergruimte onder de kap (ca. 45 m²) te bereiken met een vlizotrap vanuit de hoofdslaapkamer.

De woningen worden net als alle andere geleverd met een keukencheque als bijdrage in de kosten voor de aanschaf van een keuken. Het type en de uitvoering van de keuken bepalen alle kopers zelf en (afhankelijk van de voortgang van de bouw en de technische mogelijkheden) kan men ook met de kopersbegeleider van de aan- nemer in overleg over de exacte locatie van de keuken in de woonkamer. De hoogte van de keukencheque vindt u op de prijslijst en meer informatie over de keukencheque treft u verderop in deze brochure en in de bijbehorende Technische Omschrijving.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 365.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan water Indeling Woonoppervlakte 86 m² Inhoud 223 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Verwarming Vloerverwarming geheel en warmtepomp Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Voorzieningen Voorzieningen Zonnepanelen
Route van naar Bouwnummer 17, 2931 EC Krimpen Aan De Lek

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.