Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bouwnummer (Bouwnummer 2) in Krimpen Aan De Lek 2931 CK

Bouwnummer (Bouwnummer 2)

2931 CK Krimpen aan de Lek
Koopsom € 395.000,- v.o.n.

Omschrijving

De drie meest voorkomende gezinswoningen in Nederland zijn een rijwoning, een tweekapper of een vrijstaande woning. Toch is er de afgelopen honderd jaar ook erg veel veranderd aan de functie van de woning en de wijze waarop mensen hun woning willen gebruiken en inrichten. De Herenhuizen zijn eigenlijk een aanvulling op de drie standaard woningtypen waarbij wordt tegemoet gekomen aan andere...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 130 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Verkopende makelaar

Gijsbert van Egmond RT

Gijsbert van Egmond RT

Stuur een email 0182-355788 06-55805556

Omschrijving

De drie meest voorkomende gezinswoningen in Nederland zijn een rijwoning, een tweekapper of een vrijstaande woning. Toch is er de afgelopen honderd jaar ook erg veel veranderd aan de functie van de woning en de wijze waarop mensen hun woning willen gebruiken en inrichten. De Herenhuizen zijn eigenlijk een aanvulling op de drie standaard woningtypen waarbij wordt tegemoet gekomen aan andere behoeften en voorkeuren. Het ontwerp van de Herenhuizen telt acht zeer ruime woningen met elk twee eigen parkeerplaatsen onder het terras aan de achterzijde. De woningen variëren in bruto inhoud van 696 m3 (4 verdiepingen) tot 479 m3 (3 verdiepingen). U kunt dit vergelijken met forse tweekappers - inclusief garage oppervlakte - tot ruime vrijstaande woningen. Samengevat, de Herenhuizen zijn gewoon groot!

De Herenhuizen zijn het hedendaagse woningen. Energiezuinig, uitstekend geïsoleerd en volledig gasloos uitgevoerd. De verwarming en uw warme water wordt verzorgd door een warmtepomp (wp) en elke woning is voorzien van zoveel zonnepanelen dat een EPC factor van circa 0,3 wordt gerealiseerd. Het aantal zonnepanelen treft u bij de kenmerken per type in de brochure.

De EPC-waarde (Energie Prestatie Coëfficiënt) drukt uit hoe energiezuinig een woning is. Deze waarde geeft aan hoeveel energie er nodig is om een woning te verwarmen, ventileren en verlichten. Hoe lager de EPC-waar- de, hoe energiezuiniger de woning en hoe beter voor ons klimaat. U kunt er overigens voor kiezen nog extra zonnepanelen kopen. U leest hier meer over in de brochure.

De Herenhuizen grenzen met hun achterkant aan het groene binnengebied dat aan de westelijke zijde wordt besloten door de 22 appartementen van gebouw de Waterlelie. Het binnenterrein is rustig, omdat het uitsluitend wordt gebruikt voor het parkeren van de bewoners van de Waterlelie. De bewoners van de Herenhuizen parkeren onder hun terras waar per woning twee privéparkeerplaatsen worden gerealiseerd. Centraal in de binnenruimte is plek gereserveerd voor een stadstuin waar naast enkele grotere bomen ook diverse overige beplanting zal worden aangebracht. Het ontwerp en de aanleg van de tuin wordt verzorgd door Artica in samenwerking met de gemeente en een tuinarchitect.

De plattegronden van de acht Herenhuizen zijn afgebeeld met de voornaamste maten en kenmerken. Het gaat bij elke woning om de “standaard indeling” zoals deze door de architect is ontworpen. Een ruime woonkeuken, berging en twee privé parkeerplaatsen op de begane grond. Een riante woonkamer met sfeervol privé terras op de eerste verdieping en de bad- en slaapkamers op de verdieping (-en) daarboven.

In de brochure krijgt u diverse suggesties voor alternatieve indelingen van alle woonlagen. De uiteindelijke indeling van uw Herenhuis bepaalt u dus in overleg met de uitvoerend aannemer helemaal zelf en stemt u af op de wijze waarop u de woning wilt gebruiken!
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 395.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Herenhuis Type woning Tussenwoning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 130 m² Gebouwgebonden buitenruimte 38 m² Overige inpandige ruimte 12 m² Inhoud 479 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Verwarming Warmtepomp Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Voorzieningen Voorzieningen Zonnepanelen
Route van naar Bouwnummer (Bouwnummer 2), 2931 CK Krimpen Aan De Lek

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.