Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie
Bouwnummer 84 in Schoonhoven 2871 AN

Bouwnummer 84

2871 AN Schoonhoven
Koopsom € 450.000,- v.o.n.

Omschrijving

Jullie nieuwe hoekwoning Ruisdael is precies wat jullie zochten; net even een tikje groter, een stuk comfortabeler door de eigen parkeerplekken, een hele ruime berging en ook in de slaapkamers geeft de extra ruimte lucht. En de tuin is fantastisch. Soms droom je even weg in de zon met een magazine in de achtertuin, maar in de voortuin heb je met een cappuccino in de hand op de tuinbank weer...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 142 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Verkopende makelaar

Gijsbert van Egmond RT

Gijsbert van Egmond RT

Stuur een email 0182-355788 06-55805556

Omschrijving

Jullie nieuwe hoekwoning Ruisdael is precies wat jullie zochten; net even een tikje groter, een stuk comfortabeler door de eigen parkeerplekken, een hele ruime berging en ook in de slaapkamers geeft de extra ruimte lucht. En de tuin is fantastisch. Soms droom je even weg in de zon met een magazine in de achtertuin, maar in de voortuin heb je met een cappuccino in de hand op de tuinbank weer heerlijk uitzicht op de spelende kinderen in de straat. Dit is gewoon in alles nét even wat fijner wonen!

De hoekwoning Ruisendaal met bouwnummer 98 ligt aan de rechterzijde van het Reigershof als je de straat inrijdt. En de straat inrijden is sowieso een heerlijk gevoel met alle verschillende woningtypes en stijlen. Maar specifiek jouw woning heb je uitgekozen vanwege de ramen met vlakverdeling, zo charmant staat dat! Tel daarbij de houten garagedeuren, de schitterende kap en de details van het metselwerk op en het is duidelijk; wat een schitterende woning is dit.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 450.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 142 m² Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd hout Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend
Route van naar Bouwnummer 84, 2871 AN Schoonhoven

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.