Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Bouwnummer 87 in Schoonhoven 2871 AN

Bouwnummer 87

2871 AN Schoonhoven
Koopsom € 493.000,- v.o.n.

Omschrijving

Het is vooral de heerlijke ruimte die deze woning kenmerkt, hier woon je heerlijk met je hele gezin. Waar je familie en vrienden ontvangt en waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook in zijn uitstraling is dit een hele bijzondere woning. Door gebruik te maken van verschillende materialen en kleurstellingen, de raampartijen met roedes en de grote overstekken, krijgt deze woning een individueel karakter...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 143 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Verkopende makelaar

Gijsbert van Egmond RT

Gijsbert van Egmond RT

Stuur een email 0182-355788 06-55805556

Omschrijving

Het is vooral de heerlijke ruimte die deze woning kenmerkt, hier woon je heerlijk met je hele gezin. Waar je familie en vrienden ontvangt en waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook in zijn uitstraling is dit een hele bijzondere woning. Door gebruik te maken van verschillende materialen en kleurstellingen, de raampartijen met roedes en de grote overstekken, krijgt deze woning een individueel karakter mee.
De Ruyter bouwnummer 87 is de linker woning van de 2 onder 1 kap met rood metselwerk. Is dit jouw droomwoning?

Bouwnummer 88 van woningtype De Ruyter is de rechterkant van de 2 onder 1 kap. Een heerlijke woning in een buurt die helemaal opgetrokken is in de oud-Hollandse rustieke stijl met rood metselwerk. Wat valt jou het eerste op als je thuiskomt? De grote raampartijen met luiken op de begane grond springen zeker in het oog, vooral het zijraam met vlakverdeling dat doorloopt naar de rechterzijde van het huis. Lekker veel licht in de woonkamer. Kom mee naar binnen, dan laten we het zien!

Bouwnummer 92
Deze 2 onder 1 kapwoning met bruin metselwerk heeft de kenmerken van de populaire jaren 30-stijl en is heerlijk ruim van binnen. Bouwnummer 92 staat op een royale kavel met 2 eigen parkeerplekken en veel tuin rondom. Maar het meest bijzondere aan dit bouwnummer is wel de ligging aan het water. Dit is waar de kinderen met een rubberbootje spelen in de zomer. En waar jij heerlijk relaxed in de tuin al over het water turend volledig kunt ontspannen.

Bouwnummer 93
De combinatie van statige vormgeving en warme materialen maakt dat jouw woning er uitspringt in de Gulden Meesters. Deze rechterwoning van de 2 onder 1 kap De Ruyter is dan ook een plaatje om te zien en ligt bijna aan het eind van het Reigershof, dus hier is amper verkeer. Parkeren doe je hier met 2 auto’s op eigen terrein en de fietsen kun je royaal kwijt in de aangebouwde berging die met hout is afgewerkt. Architectonische details als gedetailleerd bruin metselwerk, ramen met vlakverdeling en luiken maken het geheel compleet. Dit is jouw woning!

Deze woning met kenmerken van de populaire jaren 30-stijl is opgetrokken uit bruin metselwerk. Juist dat maakt de straat zo ontzettend leuk; het verschil in gevels, metselwerk en kleur. Je komt hier echt thuis in een luxe villawijk en dat is een heerlijk gevoel!
Bouwnummer 96 ligt halverwege de straat rechts en is de linkerzijde van de 2 onder 1 kap. Hier zijn genoeg vriendjes en vriendinnen voor de kinderen in de buurt en het fijne is dat ze gewoon op straat kunnen spelen. Soms ga je even op het bankje zitten in de voortuin. Om even een koffie te drinken en de kids in de gaten te houden. Of gewoon om van de mooie straat te genieten? Het maakt niet uit, je woont lekker in Gulden Meesters!

Bouwnummer 97 is de rechterhelft van de uit bruin metselwerk opgetrokken 2 onder 1 kapwoning De Ruyter. Een heerlijk huis met 2 parkeerplekken voor de deur en een ruime aangebouwde berging, afgewerkt met hout. Het statige voorkomen van deze woning in combinatie met de ruime kavel waar hij op staat, maakt dat het een heel luxe gevoel geeft om hier te wonen. En niet alleen een luxe gevoel, de zeer ruime woning ís ook luxe! Dat merk je niet alleen van binnen aan de schitterende indeling maar ook van buiten aan de architectonische details en de afwerking. Wat een fijn huis!
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 493.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 143 m² Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd hout Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend
Route van naar Bouwnummer 87, 2871 AN Schoonhoven

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.