Mijn favorieten

Stille verkoop

Sommigen van onze opdrachtgevers kiezen ervoor om niet direct een TE KOOP bord in de tuin te plaatsen en vragen ons om hun woning in de ‘stille verkoop’ te zetten. Wellicht hebben zij geen haast met de verkoop of vinden zij het verkopen van hun huis in de eerste plaats een kwestie van privacy.
Hieronder geven wij u van deze woning(en) een beschrijving. Begint het bij u te kriebelen en wilt u meer weten over een of meer van deze woningen? Belt u dan even met ons kantoor, dan voorzien wij u graag van de nodige informatie. Smaakt ook dát naar meer, dan plannen we een bezichtiging in.
Soms komt het voor dat onze opdrachtgever ons verzoekt om alleen op ons kantoor informatie over hun woning te verstrekken. Uiteraard respecteren wij ook die keuze.

Lekkerkerk:
Een bijzonder huis, een leuk huis, een ander huis….. eigenlijk heb je het bij dit huis allemaal. Kijk maar eens naar de voorkant, een typische woning van begin 1900, leuke accenten in de gevel, de luiken bij de ramen, de luifel boven de voordeur, dat heeft niet iedereen. Het is de sfeer die je meteen pakt als je naar dit rijtje huizen kijkt. In zo een huis wil je wonen, voel je je thuis!

Uiteraard is het niet alleen de voorzijde die het doet. Wat dacht je van een diepe tuin op het westen, een heerlijke tuin waar je tot lang in de zon kan zitten. Of de schuur die er staat, meer dan genoeg plek om te knutselen, voor de fietsen en de motor.

De woning is aan de binnenkant behoorlijk aangepast. Zo is de indeling veranderd, heb je een flinke woonkamer aan de straatzijde en zijn er drie slaapkamers op de verdieping.
En dat allemaal op loopafstand van de dorpskern, winkels, supermarkt en horeca zijn letterlijk om de hoek.

Richtprijs: € 215.000,- k.k.
Inhoud: 300 m3
Woonoppervlakte: 90 m2
Aantal slaapkamers: 3

Schoonhoven:
Op één van de mooiste locaties van de Schoonhovense binnenstad ligt dit monumentaal pand met achtertuin en garage.
Op deze locatie staan een aantal prachtige en historische panden die de sfeer van vervolgen tijden doen herleven. De ruime opzet, de fraaie architectuur en diverse gevels maken het tot een uniek stukje om te mogen wonen. Op loopafstand van het stadspark en de binnenstad, vrij en rustig, kortom, een unieke locatie.

Dit pand is uniek in zijn soort. Veel details van destijds zijn nog aanwezig en ruimte in het pand is er in overvloed. Het zijn drie volwaardige verdiepingen met meer dan genoeg mogelijkheden. Achter het huis bevindt zich een leuke, vrij diepe stadstuin, gelegen op het noord-oosten met een eigen achterom en een garage welke tot schuur is gemaakt.  Onlangs is de erfscheiding hersteld.

Richtprijs € 500.000,- k.k.
Inhoud: 740 m3
Perceelsgrootte: 175 m2
Aantal slaapkamers: 6 
 
Berkenwoude:
Een royale bungalow gelegen aan het water in een uniek stukje van de Krimpenerwaard. Het is een statige, kleinschalige villawijk met veel groen en aan een doodlopende laan treft u deze prachtige bungalow, op een totaal perceel van 1.100 m2! De bungalow is bijzonder ruim van opzet met een woonkamer en een tuinkamer die volledig tuingericht zijn op het zuiden, twee slaapkamers en een inpandige dubbele garage. De kwaliteit van de woning is prima, overal treft u hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en het platte dak is in 2002 volledig vernieuwd. De wijk is gelegen nabij de dorpskern Berkenwoude en ligt eigenlijk midden in het poldergebied. Rondom die wijk treft u landerijen, veel waterpartijen en een fantastisch natuurgebied waar het heerlijk recreëren is.

Prijs op aanvraag
Woonoppervlakte 148 m2
Inhoud 385 m3
Perceel 1062 m2

Bergambacht:
Het is één van de mooiste plekjes van Bergambacht!
Op de grens van de polder en het dorp, aan de voorzijde in de lintbebouwing die onze omgeving zo kenmerkt, en aan de achterzijde nog net tegen de laatste straat van de bebouwing aan gelegen.
En dat is niet het enige, de royale waterpartij naast het huis met de brede groenstrook, het doorkijkje naar de polder en de bijzonder vrije ligging van de eigen tuin met in totaal
1.445 m2 (!) eigen grond maken de locatie uniek.

En als we dat dan combineren met een woning met een uitgesproken en aansprekende architectuur, een vrijstaande woning met garage, royale indeling en zeer goede staat van onderhoud, dan kan het niet beter.

Richtprijs: € 850.000,- v.o.n.
Inhoud: 772 m3
Perceelsgrootte: 1.445 m2
Aantal slaapkamers: 6 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring