Mijn favorieten

Stille verkoop

Sommigen van onze opdrachtgevers kiezen ervoor om niet direct een TE KOOP bord in de tuin te plaatsen en vragen ons om hun woning in de ‘stille verkoop’ te zetten. Wellicht hebben zij geen haast met de verkoop of vinden zij het verkopen van hun huis in de eerste plaats een kwestie van privacy.
Hieronder geven wij u van deze woning(en) een beschrijving. Begint het bij u te kriebelen en wilt u meer weten over een of meer van deze woningen? Belt u dan even met ons kantoor, dan voorzien wij u graag van de nodige informatie. Smaakt ook dát naar meer, dan plannen we een bezichtiging in.
Soms komt het voor dat onze opdrachtgever ons verzoekt om alleen op ons kantoor informatie over hun woning te verstrekken. Uiteraard respecteren wij ook die keuze.

Lekkerkerk:
Een verrassende woning kunnen we zeggen! Een prachtig huis op een prachtige plek! Dit is met recht een ideale woning voor bijna iedereen! Of je nu jong bent of oud, alleen of samen, hier past het altijd.
Het is een bijzonder leuke woning met een flinke woonkamer, een half open keuken en een verrassend vrije ligging aan de voorzijde. Je kijkt hier vrij uit over een groenstrook, een breed water en een flink plantsoen. Aan de achterkant is de tuin zo gelegen dat je heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon.
 
En het dorpscentrum is slechts op een enkele minuut lopen. En daar zijn alle voorzieningen van supermarkt tot horeca, je woont echt midden in het bruisende Lekkerkerk!!
 
Richtprijs: € 215.000,- k.k.
Aantal slaapkamers: 4
Inhoud: 290 m3
Perceeloppervlakte: 114 m2
Oplevering: in overleg

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring