Mijn favorieten

Stille verkoop

Ons kantoor biedt regelmatig woningen te koop aan die zogenaamd "stil in de verkoop" staan. De verkopers van deze woningen hebben om uiteenlopende redenen besloten om de woning niet in de publiciteit te brengen. Wij bieden deze woningen aan middels de onderstaande omschrijving. Indien u interesse heeft in één van deze woningen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij kunnen u dan voorzien van de benodigde informatie. Uiteraard is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging.
In een enkel geval mogen wij uitsluitend informatie verstrekken middels een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor.

Krimpen aan den IJssel:
Het is leuk hoor! Wonen in dit huis in deze wijk. Een lekker nieuw huis. Goed gebouwd, ruim van opzet en een flinke achtertuin. Bijzonder is ook de lijn van het dak wat je aan de voorkant ziet, onbewust geeft dat op de tweede verdieping meer ruimte dan verwacht.
Eigenlijk is het een normale eengezinswoning, praktisch van opzet met een tuingerichte woonkamer en een open keuken, 3 (voorheen 4) slaapkamers en een heerlijke tuin met achterom. Ideaal voor ieder gezin!

Gelegen in de jongste wijk van Krimpen. Lansing zuid. Een prachtige omgeving met veel waterpartijen, groenvoorzieningen, wandel en fietsgelegenheden en zeer dicht bij de openbare voorzieningen als scholen, openbaar vervoer en winkelcentra.
Bijkomend voordeel van dit huis is, is dat het is gelegen aan een autovrij pad met groen en water, aan de voorkant vrij weg kijkt terwijl je de auto bijna bij de deur kan parkeren!

Richtprijs: 259.000,- k.k.
Inhoud: 350m3
Perceelsgrootte: 102 m2
Aantal slaapkamers: 3 (voorheen) 4 slaapkamers


Schoonhoven:
Soms heb je dat gevoel. Dan loop je door een straat en dan wil je er wonen. Je ziet het helemaal voor je. Het voelt goed, de sfeer is goed de entourage klopt. Het ideale plaatje.
En als je dan mag kiezen…. dan natuurlijk het huis wat het meest in het oog springt!

Laat dat nu net dit huis zijn. Dit prachtige en royale huis. Met spierwitte gevels, fraaie accenten als luiken, gootklossen, raamverdeling in de kozijnen en natuurlijk die opvallende kopgevel. Die springt eruit!
Wat je buiten ziet, tref je ook vanbinnen. Helemaal verbouwd naar de wensen van vandaag. Gepaste kleuren, luxe materialen, vier ruime slaapkamers en een woonkamer met een uitbouw.

En als we dan toch bezig zijn. De tuin is ruim 10 meter diep, gericht op het westen en voorzien van een houten berging. In het voorjaar van 2018 zal de tuin opnieuw worden aangelegd.

Richtprijs: 340.000,- k.k.
Inhoud: 465 m3
Perceelsgrootte: 154 m2
Aantal slaapkamers: 4 slaapkamersSchoonhoven:
Op één van de mooiste locaties van de Schoonhovense binnenstad ligt dit monumentaal pand met achtertuin en garage.
Op deze locatie staan een aantal prachtige en historische panden die de sfeer van vervolgen tijden doen herleven. De ruime opzet, de fraaie architectuur en diverse gevels maken het tot een uniek stukje om te mogen wonen. Op loopafstand van het stadspark en de binnenstad, vrij en rustig, kortom, een unieke locatie.

Dit pand is uniek in zijn soort. Veel details van destijds zijn nog aanwezig en ruimte in het pand is er in overvloed. Het zijn drie volwaardige verdiepingen met meer dan genoeg mogelijkheden. Achter het huis bevindt zich een leuke, vrij diepe stadstuin, gelegen op het noord-oosten met een eigen achterom en een garage welke tot schuur is gemaakt.  Onlangs is de erfscheiding hersteld.

Richtprijs € 489.000,- k.k.
Inhoud: 740 m3
Perceelsgrootte: 175 m2
Aantal slaapkamers: 6 slaapkamers

Schoonhoven:
Wat een huis! Deze woning is het helemaal. Een vrijstaande woning die zeker het stempel
 "villa" mag hebben. Als u voor de woning staat ervaart u het volume. Zeker  omdat de woning uit "twee delen" bestaat die vloeiend in elkaar overlopen. Maar ook vanwege de hoogte, door de steile dakhelling is het boven ronduit fors te noemen.
De woning is keurig onderhouden, heeft een lekkere flinke woonkamer met open tuinkamer of studieruimte en 4 slaapkamers op 1 verdieping!

Gelegen aan de rand van de gemeente met uitzicht over het polderlandschap richting de Vlist. Een prachtige plek om te wonen. Voor de deur heeft u een ruim en prettig plein met parkeergelegenheid en groen voorzieningen en aan de achterkant een heerlijke tuin, genoeg zon, en fraai uitzicht.

Richtprijs € 569.000,- k.k.
Inhoud: 663 m3
Perceelsgrootte: 599 m2
Aantal slaapkamers: 4 slaapkamers
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen