Mijn favorieten

Stille verkoop

Ons kantoor biedt regelmatig woningen te koop aan die zogenaamd "stil in de verkoop" staan. De verkopers van deze woningen hebben om uiteenlopende redenen besloten om de woning niet in de publiciteit te brengen. Wij bieden deze woningen aan middels de onderstaande omschrijving. Indien u interesse heeft in één van deze woningen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij kunnen u dan voorzien van de benodigde informatie. Uiteraard is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging.
In een enkel geval mogen wij uitsluitend informatie verstrekken middels een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor.


Bergambacht
Centraal in de wijk ligt deze zeer  goed onderhouden eengezinswoning. Een flinke woning, want met vijf slaapkamers kan je er een compleet gezin in huisvesten!
Daarnaast is het vooral een prettige en frisse woning, goed onderhouden, modern van kleurstelling en toch lekker neutraal. De schilder is hier "kind aan huis". En dat merk je .
Overal zit een nieuwe laag op. Zelfs de woonkamer is dit voorjaar nog onderhanden genomen. Met recht een huis waar je direct in kan!
Natuurlijk is dat niet het enige. Een fijne tuin op het zuiden, een eigen parkeerplaats aan de voorkant en een grote schuur maken het plaatje compleet.

Locatie, Bergambacht, oostelijk deel van de dorpskern
Verkoop onder voorbehoud aankoop nieuwe woning
Richtprijs € 225.000,-
Woonoppervlakte 115 m2
Inhoud 335 m3
Perceel 124 m2


Schoonhoven
Een woning die uitstekend geschikt is voor een gezin. Met een lekkere ruime woonkamer, vier grote slaapkamers en een heerlijke tuin met stenen berging. Met de bouw in 1990 is het voorzien van een goede kwaliteit bouwmaterialen. Daarnaast is de woning keurig onderhouden en door de jaren heen weer verder gemoderniseerd met onder andere een uitbouw aan de woonkamer van 2,5 meter!
 
Maar wat dacht u van de ligging. Schoonhoven Oost, een ruim opgezette wijk met veel verschillende type woningen, een lagere school en sportvelden om de hoek op loopafstand. De woning ligt werkelijk ideaal in een autoluwe straat, heerlijk rustig voor de deur en aan de achterzijde een heerlijke tuin met altijd een plekje in de zon of in de schaduw. En…. een prachtige speelplek voor de kinderen recht voor de deur. Zo kun je ongestoord in de tuin zitten en de kinderen heerlijk spelen.

Richtprijs € 260.000,- k.k.
Woonoppervlakte circa 100 m2
Inhoud circa 300 m3
Perceel 124 m2

Stolwijk
Midden in de dorpskern van Stolwijk treft u een zeer bijzonder huis. Het is een royale, twee onder één kap woning die tijdens de bouw (1991) al is voorzien van een aanbouw aan de woonkamer en een dakopbouw op de garage. Zo is er er een uniek huis ontstaan wat uitermate geschikt is voor een gezin! Het biedt ontzettend veel ruimte in huis. Met een grote woonkamer en een separate kamer op de begane grond en vijf royale (slaap) kamers op de verdieping(en).
Natuurlijk mogen we de garage niet vergeten en om het compleet te maken..... een tuin op het westen, aan het water en vrij uitzicht.
Het is een goed onderhouden woning, neutraal van kleurstelling en uitvoering.

Richtprijs € 425.000,- k.k.
Woonoppervlakte 157 m2
Inhoud 500 m3
Perceel 310 m2

Schoonhoven:
Op één van de mooiste locaties van de Schoonhovense binnenstad ligt dit monumentaal pand met achtertuin en garage.
Op deze locatie staan een aantal prachtige en historische panden die de sfeer van vervolgen tijden doen herleven. De ruime opzet, de fraaie architectuur en diverse gevels maken het tot een uniek stukje om te mogen wonen. Op loopafstand van het stadspark en de binnenstad, vrij en rustig, kortom, een unieke locatie.

Dit pand is uniek in zijn soort. Veel details van destijds zijn nog aanwezig en ruimte in het pand is er in overvloed. Het zijn drie volwaardige verdiepingen met meer dan genoeg mogelijkheden. Achter het huis bevindt zich een leuke, vrij diepe stadstuin, gelegen op het noord-oosten met een eigen achterom en een garage welke tot schuur is gemaakt.  Onlangs is de erfscheiding hersteld.

Richtprijs € 489.000,- k.k.
Inhoud: 740 m3
Perceelsgrootte: 175 m2
Aantal slaapkamers: 6 slaapkamers


Bergambacht:
Aan de rand van de dorpskern treft u de Dijklaan. Een idyllisch laantje tussen de Lekdijk en het centrum, ruim van opzet, vrij gelegen en toch heel centraal wonen.
Vanaf het dorp gezien bouwden de mensen in de jaren 20 en 30 hier hun eigen huis. Met een sloot voor de deur, brug om bij de openbare weg te komen en dat alles op een mooie kavel eigen grond.
Zo staat het nog steeds bekend. Als u op de Dijklaan rijdt ziet een prachtig en gevarieerd aantal woningen met die typische jaren 30 uitstraling.
En dan ineens staat u voor deze woning. Vrijstaand, ruim van opzet en zeer fraai om te zien.
Met een aangebouwde garage en een brug waar u met de auto op kan staan. De woning is de laatste 15 jaar flink verbouwd en uitgebouwd. Het is een woning geworden met het comfort en de luxe van vandaag en het karakter  van toen. Mooier kan het niet!!
Achter de woning ligt een flinke tuin met een mooie en grote schuur met veranda. Hier heeft u  volop privacy en kunt u naar hartenlust  tuinieren of simpelweg heerlijk genieten.
Van binnen is de woning gewoon "af". De stijl is karakteristiek, de indeling optimaal en volgens ons kunt u er zo in!

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor, wij maken graag een afspraak om de woning te laten zien.
Oplevering vanaf medio 2019, definitieve datum door verkoper te bepalen

Richtprijs € 519.000,- k.k.

Berkenwoude:

Een royale bungalow gelegen aan het water in een uniek stukje van de Krimpenerwaard. Het is een statige, kleinschalige villawijk met veel groen en aan een doodlopende laan treft u deze prachtige bungalow, op een totaal perceel van 1.100 m2! De bungalow is bijzonder ruim van opzet met een woonkamer en een tuinkamer die volledig tuingericht zijn op het zuiden, twee slaapkamers en een inpandige dubbele garage. De kwaliteit van de woning is prima, overal treft u hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en het platte dak is in 2002 volledig vernieuwd. De wijk is gelegen nabij de dorpskern Berkenwoude en ligt eigenlijk midden in het poldergebied. Rondom die wijk treft u landerijen, veel waterpartijen en een fantastisch natuurgebied waar het heerlijk recreëren is.

Richtprijs  € 549.000,-  k.k.
Woonoppervlakte 148 m2
Inhoud 385 m3
Perceel 1062 m2

Schoonhoven:
Wat een huis! Deze woning is het helemaal. Een vrijstaande woning die zeker het stempel
 "villa" mag hebben. Als u voor de woning staat ervaart u het volume. Zeker  omdat de woning uit "twee delen" bestaat die vloeiend in elkaar overlopen. Maar ook vanwege de hoogte, door de steile dakhelling is het boven ronduit fors te noemen.
De woning is keurig onderhouden, heeft een lekkere flinke woonkamer met open tuinkamer of studieruimte en 4 slaapkamers op 1 verdieping!

Gelegen aan de rand van de wijk met uitzicht over het polderlandschap richting de Vlist. Een prachtige plek om te wonen. Voor de deur heeft u een ruim en prettig plein met parkeergelegenheid en groen voorzieningen en aan de achterkant een heerlijke tuin, genoeg zon, en fraai uitzicht.

Richtprijs € 569.000,- k.k.
Inhoud: 663 m3
Perceelsgrootte: 599 m2
Aantal slaapkamers: 4 slaapkamers

Bergambacht:
Vrijstaande woonboerderij gelegen op een groot perceel eigen grond van circa 3000 m2, met een fraai vrijstaand gastenverblijf en tuin rondom.

Midden in de Krimpenerwaard op circa 20 minuten rijden van diverse snelwegen als de A20, A2 en A16 treft u één van de mooiste plekjes. Hier in het polderlandschap aan een buurtweg staat een prachtige woonboerderij.
Van oorsprong gebouwd in 1870 en geheel gerenoveerd. De boerderij is verrassend ruim met een woonoppervlakte van circa 550 m2 (verdeeld over twee lagen, verdieping gemeten vanaf de  looplijn van 1.50 meter). De begane grond is geheel bewoonbaar met onder andere meerdere slaapkamers een royale woonkamer waar uitkijkt over de polder en de tuin een woonkeuken en een kelder. De verdieping is niet afgebouwd en ingericht. Dit kan naar eigen inzicht worden uitgevoerd. Het gastenverblijf is geheel gemoderniseerd en voorzien van alle gemakken. Het ligt prachtig, midden in de vrije natuur, en geschikt voor mantelzorg, Bed en Breakfast etc.
Op verzoek van de eigenaar wordt informatie vrij gegeven na overleg van uw gegevens.

Richtprijs voor verkoop € 825.000,- k.k.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen