Mijn favorieten

Stille verkoop

Sommigen van onze opdrachtgevers kiezen ervoor om niet direct een TE KOOP bord in de tuin te plaatsen en vragen ons om hun woning in de ‘stille verkoop’ te zetten. Wellicht hebben zij geen haast met de verkoop of vinden zij het verkopen van hun huis in de eerste plaats een kwestie van privacy.
Hieronder geven wij u van deze woning(en) een beschrijving. Begint het bij u te kriebelen en wilt u meer weten over een of meer van deze woningen? Belt u dan even met ons kantoor, dan voorzien wij u graag van de nodige informatie. Smaakt ook dát naar meer, dan plannen we een bezichtiging in.
Soms komt het voor dat onze opdrachtgever ons verzoekt om alleen op ons kantoor informatie over hun woning te verstrekken. Uiteraard respecteren wij ook die keuze.


Schoonhoven:
Op één van de mooiste locaties van de Schoonhovense binnenstad ligt dit monumentaal pand met achtertuin en garage.
Op deze locatie staan een aantal prachtige en historische panden die de sfeer van vervolgen tijden doen herleven. De ruime opzet, de fraaie architectuur en diverse gevels maken het tot een uniek stukje om te mogen wonen. Op loopafstand van het stadspark en de binnenstad, vrij en rustig, kortom, een unieke locatie.

Dit pand is uniek in zijn soort. Veel details van destijds zijn nog aanwezig en ruimte in het pand is er in overvloed. Het zijn drie volwaardige verdiepingen met meer dan genoeg mogelijkheden. Achter het huis bevindt zich een leuke, vrij diepe stadstuin, gelegen op het noord-oosten met een eigen achterom en een garage welke tot schuur is gemaakt.  Onlangs is de erfscheiding hersteld.

Richtprijs € 489.000,- k.k.
Inhoud: 740 m3
Perceelsgrootte: 175 m2
Aantal slaapkamers: 6 slaapkamers
 

Berkenwoude:

Een royale bungalow gelegen aan het water in een uniek stukje van de Krimpenerwaard. Het is een statige, kleinschalige villawijk met veel groen en aan een doodlopende laan treft u deze prachtige bungalow, op een totaal perceel van 1.100 m2! De bungalow is bijzonder ruim van opzet met een woonkamer en een tuinkamer die volledig tuingericht zijn op het zuiden, twee slaapkamers en een inpandige dubbele garage. De kwaliteit van de woning is prima, overal treft u hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en het platte dak is in 2002 volledig vernieuwd. De wijk is gelegen nabij de dorpskern Berkenwoude en ligt eigenlijk midden in het poldergebied. Rondom die wijk treft u landerijen, veel waterpartijen en een fantastisch natuurgebied waar het heerlijk recreëren is.

Prijs op aanvraag
Woonoppervlakte 148 m2
Inhoud 385 m3
Perceel 1062 m2


Bergambacht:
Vrijstaande woonboerderij gelegen op een groot perceel eigen grond van circa 3000 m2, met een fraai vrijstaand gastenverblijf en tuin rondom.

Midden in de Krimpenerwaard op circa 20 minuten rijden van diverse snelwegen als de A20, A2 en A16 treft u één van de mooiste plekjes. Hier in het polderlandschap aan een buurtweg staat een prachtige woonboerderij.
Van oorsprong gebouwd in 1870 en geheel gerenoveerd. De boerderij is verrassend ruim met een woonoppervlakte van circa 550 m2 (verdeeld over twee lagen, verdieping gemeten vanaf de  looplijn van 1.50 meter). De begane grond is geheel bewoonbaar met onder andere meerdere slaapkamers een royale woonkamer waar uitkijkt over de polder en de tuin een woonkeuken en een kelder. De verdieping is niet afgebouwd en ingericht. Dit kan naar eigen inzicht worden uitgevoerd. Het gastenverblijf is geheel gemoderniseerd en voorzien van alle gemakken. Het ligt prachtig, midden in de vrije natuur, en geschikt voor mantelzorg, Bed en Breakfast etc.
Op verzoek van de eigenaar wordt informatie vrij gegeven na overleg van uw gegevens.

Richtprijs voor verkoop € 825.000,- k.k.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring