Mijn favorieten

Stille verkoop

Sommigen van onze opdrachtgevers kiezen ervoor om niet direct een TE KOOP bord in de tuin te plaatsen en vragen ons om hun woning in de ‘stille verkoop’ te zetten. Wellicht hebben zij geen haast met de verkoop of vinden zij het verkopen van hun huis in de eerste plaats een kwestie van privacy.
Hieronder geven wij u van deze woning(en) een beschrijving. Begint het bij u te kriebelen en wilt u meer weten over een of meer van deze woningen? Belt u dan even met ons kantoor, dan voorzien wij u graag van de nodige informatie. Smaakt ook dát naar meer, dan plannen we een bezichtiging in.
Soms komt het voor dat onze opdrachtgever ons verzoekt om alleen op ons kantoor informatie over hun woning te verstrekken. Uiteraard respecteren wij ook die keuze.

Lekkerkerk:
Een verrassende woning kunnen we zeggen! Een prachtig huis op een prachtige plek! Dit is met recht een ideale woning voor bijna iedereen! Of je nu jong bent of oud, alleen of samen, hier past het altijd.
Het is een bijzonder leuke woning met een flinke woonkamer, een half open keuken en een verrassend vrije ligging aan de voorzijde. Je kijkt hier vrij uit over een groenstrook, een breed water en een flink plantsoen. Aan de achterkant is de tuin zo gelegen dat je heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon.
 
En het dorpscentrum is slechts op een enkele minuut lopen. En daar zijn alle voorzieningen van supermarkt tot horeca, je woont echt midden in het bruisende Lekkerkerk!!
 
Richtprijs: € 215.000,- k.k.
Aantal slaapkamers: 4
Inhoud: 290 m3
Perceeloppervlakte: 114 m2
Oplevering: in overleg

Bergambacht:
Het is één van de mooiste plekjes in Bergambacht. Je zit hier aan de achterkant vrij. De achtertuin is bijna 50 meter diep en grenst aan de polder. Dat is een heerlijk, je woont bij het dorp, op fiets- en loopafstand en je zit helemaal vrij! Beter gaat niet lukken!

En dan is het niet gewoon een "twee-onder-één-kap-woning". Het is veel meer dan dat. Een huis wat de laatste jaren behoorlijk is aangepast met een aanbouw aan de achterzijde en een opbouw. Zo heb je heerlijk veel woonruimte gekregen met onder andere een aparte woonkeuken, een bijkeuken en drie mooie slaapkamers.

Daar blijft het niet bij want dit huis koop je ook omdat je graag bezig wil zijn. En dan bedoelen we lekker tuinieren, klussen in de schuur of het verbouwen van groenten en fruit in de hobbykas. En als je nergens zin in hebt, en de zomeravond is mooi en lang, dan ga je zitten in je luie stoel op het verste puntje van het perceel, genietend van de rust en de polder.

Richtprijs: € 375.000,- k.k.
Aantal slaapkamers: 3
Inhoud: circa 300 m3
Perceeloppervlakte: 488 m2
Oplevering: in overleg

Lopik:
Heerlijk wonen in Lopik west. Dit is met recht een heerlijke woning, ruim van opzet en gelegen op een mooie plek in de wijk. De woning is vergroot door een opbouw boven de garage, waardoor het ideaal is voor een groot gezin. Maar de woning biedt ook voldoende ruimte om te groeien! Het is een bijzonder leuke woning met een flinke woonkamer, een open keuken en een verrassend vrije ligging aan de voorzijde. De auto kan worden geparkeerd op de eigen oprit en aan de achterkant is de tuin zo gelegen dat je heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon.
 
En de dorpskern is slechts op een enkele minuut fietsen. En daar zijn alle voorzieningen van supermarkt tot horeca! Lopik is een levend dorp met een buitenzwembad en veel sportvoorzieningen, leuk voor jong en oud!
 
Richtprijs: € 450.000,- k.k.
Aantal slaapkamers: 5 + zolder
Inhoud: circa 500 m3
Perceeloppervlakte: 204 m2
Oplevering: in overleg
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring