Mijn favorieten

Aankoop

Het mooiste wat er bij het bekijken van een woning kan gebeuren, is dat u helemaal verliefd wordt op dat droomhuis. Maar… ziet u alles dan nog even helder en let u ook op de technische en financiële aspecten? Waarschijnlijk niet. Het is dan ook zeer aan te bevelen om uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen om al die kritische vragen te stellen. Dan koopt u geen kat in de zak, laat u zich niet verleiden om te snel een te hoog bod uit te brengen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de kleine lettertjes. Laat dat maar aan ons over. Dan kunt u met gerust hart wegdromen…
 
Ook bij het aankopen van een woning bieden wij u maatwerk: alleen een aankooptaxatie (inclusief een uitgebreid adviesgesprek) of het hele proces van bezichtiging, taxatie tot en met levering bij de notaris? U zegt het maar!
 
Gratis zoekopdracht
 
Weet u wel wat u zoekt, maar staat uw droomhuis momenteel niet in de verkoop? Kom dan ook eens bij ons langs of bel ons even op. Wij kunnen dan geheel kosteloos een zoekopdracht voor u aanmaken. Dat kunt u ook zelf. Klikt daarvoor hier. Komt dan binnenkort de woning van uw wensen op de markt, dan bent u de eerste die het hoort!
 

  
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring