Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Egmond Makelaardij B.V.

Gijsbert van Egmond RT
Gijsbert van Egmond RT
NVM Makelaar/taxateur o.z. RT

Ervaren maar niet genoegzaam. Leerde het makelen bij kantoren in de grote stad. Maar altijd polderjongen gebleven. Kent de regio op zijn duimpje, weet van de ontwikkelingen en komt altijd met een oplossing. Denkt graag buiten de gebaande paden. Alleen begonnen en nu de trotse leider van een sterk team.
Karin van Egmond-den Oudsten
Karin van Egmond-den Oudsten
Officemanager

Duizendpoot, probleemoplosser, spin in het web op kantoor. Laat samen met de collega’s alles processen op rolletjes lopen. Heeft een hekel aan nee zeggen. Ze regelt het gewoon. Past net zo makkelijk de website aan als een verkoopcontract.
Jessica van Vliet
Jessica van Vliet
NVM makelaar/taxateur o.z. RT

Makelaar met alle papieren, maar vooral: de juiste mentaliteit. Gaat voor de klant door het vuur. Heeft scherpe pen voor bijzondere teksten. Benadert elke woning met evenveel enthousiasme. Waar anderen afhaken, zet Jessica een tandje bij. Resultaat? Zowel onze opdrachtgevers als de collega’s lopen met haar weg.
Lisanne Bezemer
Lisanne Bezemer
Vastgoedadviseur

Onze benjamin. Jong, leergierig, enthousiast. Heeft als dochter van een aannemer de stenen zogezegd in het bloed. Nu nog assistent-makelaar maar hard aan het werk om register-makelaar te worden. Gaat haar lukken.
Jessica Knook-Doff
Jessica Knook-Doff
Commercieel medewerkster

Commercieel voor onze klanten. Denkt in kansen en houdt de opdrachtgevers altijd op de hoogte van ontwikkelingen. En zijn er even geen ontwikkelingen, dan belt ze ook. Om u te laten weten dat we volop voor u bezig zijn.
Marjan Croese-de Jong
Marjan Croese-de Jong
Secretaresse

Schept orde in de enorme papierwinkel die makelen nu eenmaal met zich meebrengt. Weet hoe het zit, helpt klanten en collega’s het overzicht te bewaren. Altijd vriendelijk en geduldig, altijd duidelijk. Kent de Krimpenerwaard als haar broekzak.